Het is bijna zover! Op zondag 18 oktober opent mijn nieuwe expositie Corona Shadows in galerie De Zocherlounge in Bloemendaal. In verband met het rondwarende coronavirus is er geen ‘grand opening’, maar een kleinschalige bijeenkomst voor genodigden waarin ds Ad van Nieuwpoort, voormalig predikant van de Dorpskerk in Bloemendaal, de tentoonstelling zal openen. Hij zal ook het eerste exemplaar in ontvangst nemen van mijn eerste, echte fotoboek, niet toevallig eveneens met de titel Corona Shadows. Er worden video-opnames gemaakt van de opening, zodat de woorden van Ad later in de galerie te zien zullen zijn.

Nieuwsgierig? Kijk hier alvast naar een kleine preview.

De expositie is op zondag de 18e oktober tussen 13 en 17 uur voor het eerst te zien, en daarna iedere zaterdag en zondag, ook tussen 13 en 17 uur, tot 20 december. Je kunt de expositie ook op afspraak bezoeken. Bel dan even met galeriehouder Ben van der Sluis op 06-51544409. Het adres: Zocherlaan 1 in Bloemendaal.

Het fotoboek wordt nu gedrukt bij Raddraaier SSP in Amsterdam; de proefdruk zag er goed uit! Binnenkort te koop in de galerie. Je kunt het boek ook direct bij mij bestellen via info@michielgoudswaard.com, dan stuur ik je een exemplaar toe. Het boek kost €18, excl. verzendkosten.

Voor verzamelaars en andere echte liefhebbers komt er ook een limited edition van 2o boeken. Een exemplaar van het boek plus een genummerde en gesigneerde print. De prijs: €45. Hier alvast de omslag: